PETRA RaceRunner stl P0

RaceRunning ger ett fantastiskt tillfälle att möta det utmanade barnets dröm om att vara fri och kunna springa. Storlek P0 har ingen dropparm utan en fast ram som sadelstolpen fästs i. Användarens maxlängd: 110 cm. Användarens maxvikt: 30 kg. Sadelhöjd: 38 – 53 cm. Kroppsstödshöjd: 50 – 75 cm. Styre: 50 – 60 cm. Framhjul: 17″. Bakhjul: 20″.

LÄS MER »

Artikelnr: 0010008-0 Kategori:

En RaceRunner anpassas alltid efter sin användare, men som standard så ingår följande delar: Ram, t-stolpe, bålstolpe, vinklad sadelstolpe, 2 bakhjul, parkeringsbromsar, 1 framhjul, 3 reflektorer och cykelstyre av typ mountainbike med 1 handbroms antingen till vänster eller höger.

Tillkommer: Sadel och bröstplatta/bålstöd.
Både sadel- och bålstöd är tilläggsartiklar – det finns flera alternativ. De flesta med liten styrka och stabilitet behöver en Nimbus banansadel och ett halvcirkel PUR-stöd med rem. Andra med mer styrka behöver en normal junior sadel och ett platt bröststöd.
Om användaren inte kan få golvkontakt med hela foten, lägg till 5-10 cm till sadelhöjden. OBS! Vid utprovning tänk på att olika årsmodeller av RaceRunners kan variera i höjdmått med dryga centimetern, därför bör du ha marginal med minst 2 cm när det kommer till val av modell och tillbehör för att vara säker på att nå ner med fötterna ordentligt.

PETRA RaceRunner storlek P0
Användarens maxlängd: 110 cm.
Användarens maxvikt: 30 kg.
Sadelhöjd: 38 – 53 cm.
Kroppsstödshöjd: 50 – 75 cm.
Styre: 50 – 60 cm.
Total längd: 118 cm
Total bredd: 71 cm
Vikt: 11 kg
Framhjul: 17″, handbroms, reflektor
Bakhjul: 20″, parkeringsbroms, reflektorer
Öppen styrkolv.
Verktygsväska: 5 & 6 mm nycklar, 13 mm nyckel & manual.

Färg:  Granny Smith grön.

LÄS MER (manual, produktblad mm) »

Du gillar kanske också…

Scroll to Top