PETRA Frame Runner stl P1

Oavsett om du söker fritidsaktiviteter, en fysisk utmaning eller bara en utrustning som får dig från A till B, kan PETRA Frame Runner fixa det åt dig! PETRA P1: Dropparm. Användarens maxlängd: 140 cm. Användarens maxvikt: 50 kg. Sadelhöjd: 45-60 cm. Kroppsstöd: 56-82 cm. Styre: 60-70 cm. Framhjul: 17″. Bakhjul: 20″.

LÄS MER »

Artikelnr: 0010008-1 Kategori:

En Frame Runner anpassas alltid efter sin användare, men som standard så ingår följande delar: Ram, t-stolpe, bålstolpe, vinklad sadelstolpe, 2 bakhjul, parkeringsbromsar, 1 framhjul, 3 reflektorer och cykelstyre av typ mountainbike med 1 handbroms antingen till vänster eller höger.

Tillkommer: Sadel och bröstplatta/bålstöd.

Både sadel- och bålstöd är tilläggsartiklar – det finns flera alternativ. De flesta med liten styrka och stabilitet behöver en Nimbus banansadel och ett halvcirkel PUR-stöd med rem. Andra med mer styrka behöver en normal junior sadel och ett platt bröststöd.

Om användaren inte kan få golvkontakt med hela foten, lägg till 5-10 cm till sadelhöjden. OBS! Vid utprovning tänk på att olika årsmodeller av RaceRunners kan variera i höjdmått med dryga centimetern, därför bör du ha marginal med minst 2 cm när det kommer till val av modell och tillbehör för att vara säker på att nå ner med fötterna ordentligt.

PETRA Frame Runner storlek P1

Användarens maxlängd: 140 cm

Användarens maxvikt: 50 kg

Sadelhöjd: 45-60 cm

Kroppsstöd: 56-82 cm

Styre: 60-70 cm

Total längd: 128 cm

Total bredd: 73 cm

Vikt: 14 kg

Framhjul: 17″, handbroms, reflektorer

Bakhjul: 20″, parkeringsbromsar, reflektorer

Typ av styrkolv: CC.

Rak dropparm.

Verktygsväska: (Insexnyckelset, 13 mm & 15 mm nycklar), manual Petra.

Färger:  Bomber Orange, Indy Blå, Granny Smith grön.

LÄS MER (manual, produktblad mm) »

Du kanske också gillar …

Rulla till toppen