PETRA RaceRunner stl P1

Oavsett om du söker fritidsaktiviteter, en fysisk utmaning eller bara en utrustning som får dig från A till B, kan PETRA RaceRunner fixa det åt dig! PETRA P1: Dropparm. Användarens maxlängd: 140 cm. Användarens maxvikt: 50 kg. Sadelhöjd: 45-60 cm. Kroppsstöd: 56-82 cm. Styre: 60-70 cm. Framhjul: 17″. Bakhjul: 20″.

LÄS MER »

Artikelnr: 0010008-1 Kategori:

En RaceRunner anpassas alltid efter sin användare, men som standard så ingår följande delar: Ram, t-stolpe, bålstolpe, vinklad sadelstolpe, 2 bakhjul, parkeringsbromsar, 1 framhjul, 3 reflektorer och cykelstyre av typ mountainbike med 1 handbroms antingen till vänster eller höger.

Tillkommer: Sadel och bröstplatta/bålstöd.
Både sadel- och bålstöd är tilläggsartiklar – det finns flera alternativ. De flesta med liten styrka och stabilitet behöver en Nimbus banansadel och ett halvcirkel PUR-stöd med rem. Andra med mer styrka behöver en normal junior sadel och ett platt bröststöd.
Om användaren inte kan få golvkontakt med hela foten, lägg till 5-10 cm till sadelhöjden. OBS! Vid utprovning tänk på att olika årsmodeller av RaceRunners kan variera i höjdmått med dryga centimetern, därför bör du ha marginal med minst 2 cm när det kommer till val av modell och tillbehör för att vara säker på att nå ner med fötterna ordentligt.

PETRA RaceRunner storlek P1
Användarens maxlängd: 140 cm
Användarens maxvikt: 50 kg
Sadelhöjd: 45-60 cm
Kroppsstöd: 56-82 cm
Styre: 60-70 cm
Total längd: 128 cm
Total bredd: 73 cm
Vikt: 14 kg
Framhjul: 17″, handbroms, reflektorer
Bakhjul: 20″, parkeringsbromsar, reflektorer
Typ av styrkolv: CC.
Rak dropparm.
Verktygsväska: (Insexnyckelset, 13 mm & 15 mm nycklar), manual Petra.

Färger:  Bomber Orange, Indy Blå, Granny Smith grön.

LÄS MER (manual, produktblad mm) »

Du gillar kanske också…

Scroll to Top