Välj modell

Vi får ofta frågan:

Vilken modell av frame runner eller walker är den rätta för mig? Och vad kostar den?

Det är en bra fråga. Det beror på dina förmågor och dina behov – vill du gå eller springa? Inomhus eller utomhus? Priset varierar från SEK 15 895 till SEK 30 665, inklusive moms och exklusive frakt.

Våra tre huvudmodeller av frame runners (springcykel, löphjälpmedel med tre hjul ) och walkers (rullator, gånghjälpmedel med fyra hjul)  PETRA, CAVALIER och FF har alla sadel, kroppsstöd och styre.

FF modellerna styr du med hjälp av kropp och ben, medan PETRA och CAVALIER har mekanisk förbindelse från styret till framhjulet.

ex. Sitt modellerna från CAVALIER och FF har ingen sadel, men fortfarande kroppsstöd och / eller armstöd beroende på användarens behov.

Vilken modell ska du välja?

För att välja rätt produkt som passar dina behov och förmågor, bör du tänka på:

  • Föredrar du att styra med kropp och ben eller med armar och händer?
  • Är du främst intresserad av ett gång- eller springstöd, och är det för inomhusbruk, utomhusbruk, eller båda?
  • Hur mycket täcks dina behov redan av andra produkter?

Här är en kort introduktion till våra grundmodeller. När du köper, försöker vi alltid att anpassa produkten till dina specifika förmågor. Kom ihåg att vi kan erbjuda bedömningar och prova-på.

Våra grundmodeller

PETRA frame runner

Modellen PETRA FrameRunner finns i sju storlekar från P-1 till P5 och  är idealisk för jogging, grundläggande rörlighet, lek eller sport. Den är kul och snabb och gör din promenad- körradie större oavsett vilken fysisk utmaning du klarar av. PETRA FrameRunner är handstyrd, fotdriven och mycket lätt att flytta på grund av stora hjul. Hanteringen och manövreringen är utmärkt på grund av ett unikt kompensator-system och en optimerad ergonomisk design.
Mer om PETRA frame runner »

X STRONG frame runner

Vi konstruerade och byggde X STRONG frame runner, för att uppfylla behoven hos dem som är lite “fluffiga” och väger upp till max 125 kg. Den erbjuder en låg tyngdpunkt och stabil plan design. X STRONG frame runner finns i två storlekar X4 och X5, den ger dig säkerhet samt stöder hållningen när du springer eller promenerar.
Mer om X STRONG frame runner »

CROSS RUNNER

CROSS RUNNER finns i två storlekar C4 och C5, gör det möjligt att köra i svårare och ojämn terräng i naturen på grund av dess stora hjul, den stabila ramen och tillvalet breda däck. Den är delbar, ramen går att ta isär och kan passa in i en vanlig baklucka.
Mer om CROSS RUNNER »

STORM RUNNER Premium

StormRunner tillverkas från individuella mätningar i en skräddarsydd ram med uppgraderad metall; BTR 110 krom-mangan stål för maximal prestanda! Den fins att beställa i två vuxen-storlekar 4.5 och 5.5. StormRunner är till för elitutövare och för alla som vill ha en fördel mot konkurrenterna – men ändå ta sig säkert runt banan!

Walkers CAVALIER och CAVALIER ex. Sitt

CAVALIER-modellerna har en mer upprätt hållning och en snävare trepunktsvändning än PETRA-modellerna men fortfarande med samma kompensator- och styrsystem, som ger exceptionell stabilitet och kontroll för användaren. CAVALIER-modellerna är till för användare som hellre går eller joggar, och både för inom- och utomhusbruk.
Mer om Walker CAVALIER » och Walker CAVALIER ex. Sitt »

Walker FF

FF Walker styrs av ben och kropp, vänder runt sin egen mittpunkt, och är bra för inomhusbruk och plana utomhusytor. FF Walker är ofta valet för förskolebarn och de med mer funktion i benen.
Mer om Walker FF »

Walkers FF ex. Sitt och CAVALIER ex. Sitt

Modellerna FF ex. Sitt och CAVALIER ex. Sitt är för dem som inte behöver bäckenstöd men ändå något bålstöd. Eftersom den saknar sadel utmanas fot- och höftstabilitet samt styrka  maximalt.
Mer om walkers FF ex. Sitt » och CAVALIER ex. Sitt »

Rulla till toppen