CROSS RUNNER (delbar)

CROSS RUNNER
Klicka för större bild

Med CROSS RUNNER kan du promenera, jogga eller springa i naturen var du vill. Det går att dela på ramen och den är kompakt nog att lagras i bagageutrymmet eller i en takbox. De stora hjulen, stabila ramen och breda (tillval) däcken gör att du kan komma fram där rullatorer, walkers och normala rullstolar inte gör jobbet.

CROSS RUNNER stöder din kropp och minskar arbetsbelastningen på din rygg, höfter och knän, ger dig en ny chans att gå, jogga eller springa på ett säkert och bekvämt sätt.

CROSS RUNNER erbjuder stabilitet och du kan öka avståndet och intensiteten. Ta din hund på en promenad eller en joggingtur till centrum. Håll dig frisk och i kontakt med människor du möter på vägen.

Jämför storlek

Viktigaste måttet är sadelhöjden. Om användaren inte kan få golvkontakt med hela foten, så lägg till 6-12 cm till sadelhöjden.

Meka din framerunner

RaceRunning-projektet (racerunning.se) tog fram en kort film där Kathleen visar några inställningar du kan göra på din framerunner och hon visar också vilka verktyg du använder.

Produktblad och användarmanual

CROSS RUNNER är ett utmärkt val om du

  • Har cerebral pares, multipel skleros, Parkinson, osteoporos, artrit eller andra funktionshinder som påverkar rörlighet och balans – t.ex. muskeldystrofi, Parkinsons sjukdom och amputationer.
  • Vill kunna springa, röra dig snabbt och utöva fysisk aktivitet i naturen.
  • Är från 3 år och uppåt.

Var kan man använda CROSS RUNNER?

Delad CROSS RUNNER i bakluckan på en bil.
Delad CROSS RUNNER i bakluckan på en bil.

Var som helst utomhus – på gatan eller i naturen. CROSS RUNNER är avsedd för flera aktiviteter, bland annat grundläggande rörlighet, lek, familjeutflykter, sport och fysisk kondition.

På CROSS RUNNER går ramen att dela. Den kan transporteras i bagageutrymmet på en bil av sedanmodell och levereras i en låda på 75x75x50 cm.

Bedömningar och prova på

Prova innan du köper! En CROSS RUNNER bör alltid anpassas för att passa individuella behov. Fyll i vårt formulär för att begära offert (glöm inte att ange vilket bålstöd/kroppsplatta och sadel du behöver) och tillsammans skräddarsyr vi en lösning som passar din unika förmåga.

» Bläddra bland våra frame runner modeller och begär pris!

Rulla till toppen