CROSS Runner (isärtagbar)

Bild på CROSS RUNNER 1-4-ALL™
CROSS RUNNER 1-4-ALL™

Med CROSS RUNNER 1-4-ALL™ kan du promenera, jogga eller springa i naturen var du vill. Det är lätt att montera isär ramen och den är kompakt nog att lagra i bagageutrymmet eller i en takbox. De stora hjulen, stabila ramen och breda (tillval) däcken gör att du kan komma fram där rullatorer, walkers och normala rullstolar inte gör jobbet.

CROSS RUNNER 1-4-ALL™ stöder din kropp och minskar arbetsbelastningen på din rygg, höfter och knän, ger dig en ny chans att gå, jogga eller springa på ett säkert och bekvämt sätt.

CROSS RUNNER 1-4-ALL™ erbjuder stabilitet och du kan öka avståndet och intensiteten. Ta din hund på en promenad eller en joggingtur till centrum. Håll dig frisk och i kontakt med människor du möter på vägen.

CROSS RUNNER 1-4-All™ är ett utmärkt val om du

  • Har cerebral pares, multipel skleros, Parkinson, osteoporos, artrit eller andra funktionshinder som påverkar rörlighet och balans – t.ex. muskeldystrofi, Parkinsons sjukdom och amputationer.
  • Vill kunna springa, röra dig snabbt och utöva fysisk aktivitet i naturen.
  • Är från 3 år och uppåt.

Var kan man använda CROSS RUNNER 1-4-ALL™

  • Var som helst utomhus – på gatan eller i naturen. CROSS RUNNER 1-4-ALL™ är avsedd för flera aktiviteter, bland annat grundläggande rörlighet, lek, familjeutflykter, sport och fysisk kondition.

CROSS RUNNER 1-4-ALL™ är lätt att montera och ta isär. Kan transporteras i bagageutrymmet på en bil av sedanmodell och levereras i en låda på 75x75x50 cm. Den checkas in som vanligt funktionshinderbagage på flyget.

Bedömningar och prova på

Prova innan du köper! En CROSS RUNNER 1-4-ALL™ bör alltid anpassas för att passa individuella behov. Fyll i vårt formulär för att begära offert och tillsammans kommer vi att skräddarsy en lösning som passar din unika förmåga.

» Bläddra bland våra CROSS Runner modeller och begär pris!